Bu haber kez okundu.

VALİ KIZILKAYA OKUL MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
banner229

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. Dönem Okul Müdürleri toplantısı Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salunu’nda düzenlenen toplantıda, önceki dönemde yürütülen çalışmaların sonuçları ile yeni dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirildi. 

Okul Müdürlerine hitap eden Vali Kızılkaya, Siirt'te göreve başladığım günden itibaren önem verdiğim en öncelikli konulardan biri eğitimdir.
Bu amaçla, ilimizde eğitim seviyesini daha üst noktalara taşımak ve eğitimde fiziki problemleri çözmek adına çok ciddi çalışmalar başlattık ve bu çalışmalarda önemli mesafeler kaydettik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için eğitim yatırımlarını arttırmaya devam ediyoruz." dedi.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okullarımızdaki kütüphaneleri daha da zenginleştirmek eğitimin kalitesine katkı sunacağını ifade eden Vali Kızılkaya, "Göz aydınlığımız evlatlarımızı sadece bilgiyle donatmak değil, aynı zamanda ahlaklı, erdemli, milli ve manevi değerlere bağlı başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak hepimizin ortak görevi ve sorumluluğudur." şeklinde konuştu.
Toplantı, görüş ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul Müdürleri katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.