Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NDAN, HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Özel İbn-i Sina Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Siirt İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerden hastalara verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, hastane polikliniklerini gezerek, yatan hastaları ziyaret etti, hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vatandaşlara, alınan sağlık hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını soran Vali Hacıbektaşoğlu, amaçlarının, vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu belitti.

“HZ. FAKİRULLAH (GÜRES) CADDESİNDE ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ”

Hastane ziyaret programının ardından Vali Hacıbektaşoğlu, Hz. Fakirullah Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaflara bol ve bereketli kazanç dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, esnaf ve vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

Vali Hacıbektaşoğlu Güres Caddesinde karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenerek, sohbet etti.

Vali Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programına, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden de eşlik etti.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.