Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’DAN ŞEHİT SUNGUR AİLESİNE VEDA ZİYARETİ 
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Gara'da bölücü terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşından jandarma er Süleyman Sungur'un ailesine veda ziyaretinde bulundu.

Şehit Sungur'un Barış Mahallesi'nde yaşayan ailesiyle görüşen Vali Hacıbektaşoğlu, şehit ailesinden helallik isteyerek vedalaştı. 

Şehidin babası Salih sungur ve şehit yakınları ile sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, şehit er Süleyman Sungur’a bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

Şehit babası Salih Sungur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bizleri hiç yalnız bırakmayan, acılarımızı paylaşan, her zaman şehit ailelerinin yanında olan Valimize şükranlarımızı sunuyoruz.  Yeni görev yerinde de başarılar diliyoruz. “ dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.