Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu ve Milletvekili Ören’den Maliye Bakanı Nebati’ye Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ile birlikte Maliye ve Hazine Bakanı Nureddin Nebati’yi ziyaret ederek ilimizle ilgili talepler ilettiler.

Siirt’te gerekleştirilen projeler ile hayata geçirilmesi planlanan projelerin konuşulduğu ziyarette, Siirt’in ve  Siirtlilerin gönlündeki yere ulaştırmak adına çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören şunları ifade etti: Siirtimizi Gönlümüzdeki Yere Taşıyacağız.“İnşallah bu hedefimizi gerçekleştireceğiz.  Siirt’i her zaman hayalini kurduğumuz bir konuma taşıyacağız.

Siirt’imiz zaten, tarihin en kadim şehirlerinden biri kültürünü ve şehir ruhunu taşımış, yetiştirdiği büyük şahsiyetlerle, sahip olduğu kültürel değerlerle oldukça önemli bir konuma sahiptir. 

Biz de inşallah ilimize yaptığımız ve yapacağımız bu hizmetlerle Siirt’imizin bu kadim şehir kimliğinin yanına, modern kent kimliğini ekleme yolunda Sayın Valimizle başlattığımız bu hizmet yolunda değişime devam ettireceğiz.  

Bu hizmet yolunda bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati’ye teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle Siirt’imizi her zaman daha da ileriye taşıyacağız.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Maliye Bakanı Nureddin Nebati, nazik ziyaretleri için Vali Osman Hacıbektaşoğlu  ve Milletvekilimiz Osman Ören’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Evin 1 yıl önce

Ne olur çocuğum manasız ve besisdir bana ulasirmisiniz