Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın Nevruz Bayramı Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya Nevruz Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Vali Kızılkaya mesajında;“Baharın başlangıcını simgeleyen Nevruz, bereketin simgesi ve tazelenmenin müjdecisi olarak yüzyıllardır Türk toplumunda bayram olarak kutlanmaktadır.
Milletimizin sahip olduğu ve nesilden nesile aktararak günümüze kadar yaşattığı önemli kültür değerlerinden biri olan Nevruz Bayramı; içerdiği güçlü anlamlarla yeni bir uyanışa, barışa, dostluğa, birlik, beraberliğe ve kardeşliğe verilen önemin en güzel sembollerinden olmuştur.
Tarih boyunca ortak bir kültürü ve medeniyeti paylaşmış, sevinçte, kederde kader birliği yapmış, yaşadığı her türlü güçlüğü ve zorluğu birlik ve beraberlik içerisinde atlatan milletimiz, birbirine sarsılmaz bağlarla kenetlenmiştir.
Milli birlik ve beraberliğin, birlikte yaşama isteğinin güçlenmesi ve dayanışmanın sağlanmasında da önemli yer tutan Nevruz’un, amacına ve anlamına uygun olarak, barış iklimi ve kardeşlik hukuku içinde kutlanması, millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir.
Bu duygularla, bir ortak kültür ve zenginlikler yumağı olan Nevruz’un toplumsal sevgi, saygı, hoşgörü bilincine uygun kutlanmasını temenni ediyor,  başta Siirtli hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Nevruz bayramını kutluyor, baharın ülkemize bolluk, bereket, iyilik ve güzellikler getirmesini diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.