Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’dan Rektör Şındak’a Ziyaret
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali/ Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Üniversitesi (SİÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen 'Kamu Yönetiminde Güncel Gelişmeler' çerçevesinde 'Dijital Devlet veya Akıllı Devlet Uygulamaları ve Önemi’ programında öğrencilerle  bir araya geldikten sonra Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı ziyaret etti.

Siirt Valisi Kemal Kızılkaya’yı makamında ağırlayan Rektör Şındak, Üniversitenin fiziki ve akademik imkânları hususu ile gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Siirt Üniversitesi’nin yürüttüğü çalışmaların bölge için önemine değindi ve üniversitenin projelerine olan desteğini vurguladı.

Ziyarette Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tekin Şahin ve Prof. Dr. Cahit Pesen'de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.