Bu haber kez okundu.

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, Tillo Belediye Başkanı Aydın’ı Ziyaret Etti
banner229

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt’te gelen İstanbul'un Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nu ziyaretinin ardından Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Tillo Belediyesinde gerçekleşen ziyarette, İstanbul'un Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e, AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç, Üsküdar Belediye Başkan yardımcıları Vefa Yunus Taylan ve Zekeriya Şanlıer ile Sancaktepe Belediye Meclis Başkan Vekili Haşim İskender, Siirt Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Şefik Erden, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu eşlik etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Tiilo Belediye Başkanı İdham Aydın ile makamında bir süre görüşerek,Tillo belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tiilo Belediye Başkanı İdham Aydın , Hilmi Türkmen'e Marifetname kitabını hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.