Bu haber kez okundu.

Türkiye’nin En Büyük Dil Okulu English Time Siirt’te İlk Mezunlarını Verdi
banner229

Çeşitli derecelerde her yaştan insana İngilizce öğretmeyi hedefleyen Türkiye’nin en büyük Dil Okulu English Time Siirt Şubesi ilk mezunlarını verdi. 
Çeşitli düzeylerde ki kursları başarıyla bitirenlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Türkiye'nin en büyük dil okulu olan Englısh Tıme yakın bir tarihte kadim medeniyetler kenti Siirt'imizde 50. Subesini açarak faaliyete girmisti.

Modern ve vıp sınıflarlar türk ve yabancı eğitmenlerle üç dilli kardeş şehrimizin  dünyanın en çok konuşulan dillerinden biri olan İngilizce ile buluşturma ve öğretme yönünde çalışmaları ve gayretleri göz dolduruyor.

Kurucusu eğitimci Şeyma Uslu yönetiminde  7'den 70'e herkes için konuşma İngilizcesi ve sınavlara hazırlık başta olmak üzere eğitim hizmeti veren Siirt Englısh Tıme'da yoğun bir egitim programı sonucunda egitimlerine kesintisiz devam eden ve yapılan sınav sonucunda başarı gösteren öğrencilere uluslararası gecerliligi olan başlangıç seviyesi sertifikaları verildi.

Hedef bütün meslek dallarında bütün yaşamları  boyunca karşılarına çıkacak İngilizceyi akıcı bir dille konuşma,yazma ve kariyer yapmada bu dili  engel olmaktan çıkarmaktır.

Amacımız Siirt’te  öğrenmek isteyen herkese  yabancı uyruklu alanlarında donanımlı  ve deneyimli hocalarımız sayesinde İngilizceyi öğretmektir dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.