Bu haber kez okundu.

‘Tillo Millet Bahçesi’ndeki Çalışmalar Hızlandırıldı
banner229

Tillo ilçesine millet bahçesi yapılıyor. Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını ve çalışmaların başladığını ve Millet Bahçesinin bu yıl içinde hizmete gireceğini söyledi.

Millet Bahçesi Hasya Hatun külliyesinin yanında yapılacağını belirten Başkan Aydın “ ihalesi yapılan millet parkı ilçemizin önemli bir eksiğini giderecektir.

İlçemiz yakınlarında bulunan Hasya Hatun külliyesinin yanında yapılmakta olan millet bahçemiz 40 dönümlük bir arazi üzerinde kurulacak. Güzel bir gün geçirmek isteyenlerin ihtiyaç duyacağı her türlü alan ve donatıya sahip olacaktır.

Başkan Aydın,Yüzde 90’ni yeşil alana sahip Millet Bahçesi modern peyzajıyla ilçemize yeni bir soluk getirecek, içinde, çocuk oyun alanları, oturma alanları, kafeterya, otoparkı ve yeşil alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam alanı halkımızın hizmetine sunulacak.” 

Tillo İlçemizdeki evliya türbelerini ziyaret eden misafirlerimiz, Botan Milli Parkının yanında yapılan Millet Bahçemizde  temiz havada güzel bir gün geçilebilecekler.” Dedi.

Başkan Aydın, Millet Bahçesinin bu yıl içinde tamamlanacağını ve hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 2 yıl önce

siirtteki millet bahçesine dikilen ağaçlardansa yapmayın daha iyi, çok zor büyüyen ve doğru dürüst gölge vermeyen ağaçlarla sadece israf yapılır. Çınar ve çamlar tercih edilirse o zaman hayırlı bir iş olur.