Bu haber kez okundu.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın’ın Yeni Yıl Mesajı
banner229

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayımladığı mesajda 2021 yılının Türkiye'ye, Millete, Siirt’e,Tillo ilçemize  tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yepyeni umutlar ile karşıladığımız 2021 yılı,Tillo’muzun büyük hedefleri ile buluşma yılı olmasını temenni ediyoruz.

Yeni yıl; yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir. Milletçe, başta Covid-19 virüsü olmak üzere birçok felaketle mücadele ettiğimiz 2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının; pandeminin en kısa sürede sonlandığı, aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın daha da kuvvetlendiği, her türlü şiddetten uzak; sağlık, barış, huzur ve bereketli bir dönem olmasını diliyoruz.

2021 yılında da sahip olduğumuz potansiyeli, kaynaklarımızı ve zamanımızı Tillo’muzun daha müreffeh, daha huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir ilçe olması için değerlendirerek, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın; Ülkemize, Aziz Milletimize, tüm insanlığa ve Tillo’lu hemşehrilerimize sağlık mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.