Bu haber kez okundu.

Terör Örgütüne Yardım Etmek Suçundan Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
banner229

Terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan hakkında (3) yıl, (1) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (H.B.) adlı şahıs Eruh ilçesinde icra edilen operasyon neticesinde yakalandı.

Siirt Valiliği İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğünce, terör suçlarından aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen çalışmalar neticesinde; 17 Nisan 2024 tarihinde terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan hakkında (3) yıl, (1) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (H.B.) adlı şahıs Eruh ilçesinde icra edilen operasyon neticesinde yakalanmıştır. 
Gözaltına alınan şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. 
Birlik ve bütünlüğümüze kasteden hiçbir terör örgütüne göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemiz kararlılıkla devam edecek
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur. 
SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.