Bu haber kez okundu.

TAZİYE  TEŞEKKÜRÜ
banner229

Aydın ailesi Op. Dr. M. İhsan Aydın’ın (Genel Cerrah) vefatı nedeniyle cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Değerli aile büyüğümüz, Diyarbakır ve Siirt Devlet Hastanelerinde Başhekimlik Görevlerinde bulunmuş olan Op. Dr. M. İhsan Aydın’ın (Genel Cerrah) vefatı dolayısıyla; cenazemize katılan, Türkiye’nin dört bir tarafından mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen, Siyasetçilerimize, Bürokratlarımıza, dostlarımıza ve hemşerilerimize ailemiz adına teşekkür ederiz.

Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz…"

AYDIN AİLESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ ÇAYCİ 3 yıl önce

YERİ VE MEKANI CENNET OLSUN ALLAH RAHMET EYLESIN SİİRT VE HALKIN SEVDALISIDI SATIN İHSAN AYDIN NUR İÇİNDE YAT FAKIR FUKARAYA SAHİP ÇIKAN BİR ABEMİZDİ O

Avatar
YILMAZ YARDIM 3 yıl önce

ALLAH CC RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH RUHUNA EL FATİHA AMİN.