Bu haber kez okundu.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, 2021 GAP Projeleri Toplantısına Katıldı
banner229

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı GAP İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen "Organik Tarım, Tarımsal Altyapının Geliştirilmesi, Hayvancılık Altyapısının Geliştirilmesi, Tarımsal Eğitim ve Yayım" programları kapsamında; 2021 yılı için Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde yürütülecek olan proje ve faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı, GAP İdaresi Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’da GAP İdaresi Başkanlığında Gap İdaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz’ün başkanlığında yapılan toplantıya idare bölge müdürü Hasan Kılıç, idare yetkilileri, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ve İl Müdür Yardımcısı M.Asım Şen katıldı.

Toplantıda Gap İdaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz ;’’ Gap İdaresi Başkanlığı kurulduğu tarihten itibaren bölge illerini sağladığı kaynaklarla desteklemiş, bölge illeri başarılı projeler uygulamıştır.

Siirt; fıstıkçılık, arıcılık ve küçükbaş konularında yıllar içinde başarılı projeleri uygulamış tarım ve hayvancılık alanında potansiyeli olan önemli bir ilimizdir. Siirt son yıllarda idaremize en çok proje veren illerimizden biridir.

2021 yılında idaremiz işbirliğinde yürütülecek projelerin genel çerçevelerini görüşmek üzere yapacağımız toplantının faydalı geçmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan;’’Gap İdaresi başkanlığı başta olmak üzere yerel kaynaklarla desteklenen projelerle 40 bin dekar civarında olan fıstık arazimiz 320 bin dekara, 10 bin civarında olan kovan sayımız 160 bine ulaşmıştır.

Son 2 yılda Gap idaresi başkanlığımız tarafından 7,5 milyon tl tutarında 19 projemiz desteklenmiştir. 2021 yılında da verimliliğin arttırılmasına yönelik projelerimizin idaremiz tarafından destekleneceğini ümit ediyoruz. Devlet kaynaklarımızın verimliliği en üst düzeyde arttıracak projelerde kullanılması için idaremizle başarılı çalışmalar yapıyoruz. Başkanımıza ve yetkililerimize sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.

İl Müdürü Ergün Demirhan toplantı sonrası GAP İdaresi Başkan Vekili Mehmet Açıkgöz’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.