Bu haber kez okundu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, Vali Hacıbektaşoğlu Başkanlığında Toplandı
banner229

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı, Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Vali Hacıbektaşoğlu, Vakfın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Hacıbektaşoğlu, “Vakfın önemine değinerek, devletimizin göndermiş olduğu imkânları en adil şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak, hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur.” dedi.

Şartlar ne olursa olsun, ihtiyaç sahibi ailelerimiz bizden yardım istemeden, bize gelmeden yanlarında olduğumuzu mutlaka göstermemiz gerektiğini ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, ailelerimize yardım ulaştırırken de onları asla rencide etmeden bu yardımları ulaştırmamız gerekir.” diye konuştu.

Gündemde bulunan konular ve sosyal yardımlar görüşüldüğü toplantıda, vakıf tarafından yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda daha iyi bir hizmetin sunumu için yapılması gerekenler görüşüldü.

Toplantıya, Vali Yardımcısı ve Tillo Kaymakamı Lokman Düzgün ve  mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.