Bu haber kez okundu.

Sokağa Çıkma Kısıtlaması Yarın Akşam Başlıyor
banner229

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin alınan tedbirler açıklandı.

Sokağa çıkma kısıtlamasında ilk uygulama 21 Kasım saat 20.00'den 22 Kasım saat 10.00'a kadar ve 22 Kasım saat 20.00'den 23 Kasım saat 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Sonraki hafta sonlarında da uygulama yeni bir karar alınıncaya kadar devam edecek."

Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeteryaların sadece paket servis veya gel-¬al hizmetiyle, alışveriş merkezleri, market, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin bugünden itibaren 10.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacağı belirtilen açıklamada, kısıtlamaların bugünden itibaren uygulanacağı aktarıldı.

"31 Aralık'a kadar sinema salonlarının yeni bir karar alınıncaya kadar, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe salonu, elektronik oyun salonları, bilardo salonları, lokaller ve çay bahçeleri ile halı sahaların faaliyetleri durdurulacaktır. Daha önce faaliyetleri durdurulan nargile salonları ile ilgili uygulamanın aynen devamı sağlanacaktır.

65 yaş ve üzerindekiler gün içerisinde 10.00 -13.00 saatlerinde, 20 yaş altındakiler ise 13.00 -16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek." ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bu saatler dışında ise belirtilen yaş gruplarındaki vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır.

Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10.00¬-20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaftır.

Bu doğrultuda ilk uygulama 21 Kasım saat 20.00'den 22 Kasım saat 10.00'a kadar ve 22 Kasım saat 20.00'den 23 Kasım saat 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Sonraki hafta sonlarında da uygulama yeni bir karar alınıncaya kadar devam edecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.