Bu haber kez okundu.

SMA HASTASI TORUNUM EFLİN LİNA’YA DESTEK KERMESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
banner229

Türkiye genelinde kendisi için kampanyalar başlatılan Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası Eflin Lina bebeğin tedavi olması ve yaşaması için gereken paranın toplanmasına katkı yapmak üzere Siirt 15 Temmuz Demokrasi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Millet Kıraathanesinde kermes düzenlendi.
Siirtliler, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda SMA hastası Eflin Lina bebek için açılan kermese davet edildi. 
15 Temmuz Demokrasi Meydanın bulunan Millet Kıraathanesinde ADEM tarafından düzenlenen kermesin açılışına Siirt Valisi/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, ADEM Sorumlusu Nurten Temiz ve minik  Elfin  Lina’nın dedesi Gazeteci/Yazar Ömer Özer tarafından yapıldı.
Kermes’te Siirt’in yöresel lezzetleri minik Eflin için satışa çıkarıldı. Kermeste hazırlanan perde pilavı eşi ile birlikte kesen Vali Osman Hacıbektaşoğlu kermesin minik bebeğin şifasına vesile olmasını diledi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu eşi ile birlikte kermeste bulunan kumbaraya para atarak yardımda bulundu. Vali Hacıbektaşoğlu kermeste bulunan çocuklara da para vererek kumbaraya atmalarını sağladı.
Bugün 15 Temmuz  Demokrasi Meydanında bulunan Millet Kıraathanesinde düzenlene kermese Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Başkan Yardımcısı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Milli Eğitim Deniz Edip, İş- Kur Müdürü Ömer Aslan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik' ve Belediye İş Sendikası Siirt şube başkanı Halit Akınay'da katıldı.
10 gün sürecek ve büyük ilginin görülmesi beklenen kermeste yöresel yemekler, tablolar,  el işleri, giysi ve benzeri ürünler satışa sunuluyor.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.