Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Okul Servisleri Dron İle Denetlendi
banner229

Siirt’in Şirvan İlçesinde 2021-2022 eğitim öğretim yılında taşımalı eğitim kapsamında hizmet veren öğrenci servislerinin denetimleri yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, eğitim öğretim gören öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına taşımalı olarak getirilip götürülmesinde görevli öğrenci servisleri denetlendi. Jandarma trafik ve asayiş ekipleri tarafından yapılan uygulamada dron destekli olarak denetlendi.

Şirvan 4'üncü Jandarma Trafik Tim Komutanlığınca 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılında taşımalı eğitim yapan Okul Servis Araç ve Şoförlerine yönelik 30.09.2021 tarihinde Şirvan-Cevizlik İl Yolunun Şirvan kavşağında 40 Adet Okul Servis Araçlarının gerekli belgelerin denetimi yapıldı.

Denetim kurallarına uymayanlara idari para cezası uygulandı. Öğrencilerin sosyal mesafe kurallarına uyup uymadıkları ve maske takıp takmadıkları kontrol edildi. Denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.