Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Yüksel, Boylu Jandarma Karakol Komutanlığını Ziyaret Etti
banner229
Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, ilçede göreve başladığı günden bugüne rutin hale getirdiği sorun ve sıkıntıların yerinde tespiti, çözüm yöntemlerinin ilgilerle ortaklaşa karar ile alınması ve devletimizin imkanlarının en faydalı ve maksimum fayda ile çalışmalar yapılması amacıyla yapmış olduğu incelmeler kapsamında Boylu köyüne ve Jandarma Karakoluna bir ziyaret gerçekleştirdi.
Düzenlenen ziyarete Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel ve beraberindekiler ile köyün ve karakolda bulunan alt yapı, yol , güvenlik çalışmaları yerinde inceleyip, eksiklilerin bir an önce giderilmesi, yürütülen çalışmalarda azami özenin gösterilmesi ve köylülerin katılımcı bir duruş sergileyerek yapılacak çalışmalarda katkılarını beklediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.