Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’a  Veda Yemeği Düzenlendi
banner229

2022 yılı Mülki İdare Amirleri  Atama Kararnamesi ile Sinop İli Ayancık İlçesine atanan Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar’a veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Akdemir, AK Parti Şirvan İlçe Başkanı Fahrettin Zongur, Kurum Müdürleri,sivil toplum örgüt başkanları, köy muhtarları ve çok sayıda Şirvanlı katıldı. 

2022 yılı Mülki İdare Amirleri  Atama Kararnamesi ile Şirvan İlçesindeki görevini tamamlayarak Sinop İli Ayancık İlçesine atanan Şirvan İlçe Kaymakamı Recep Hasar, düzenlenen veda yemeğinde kurum amirleri ve köy muhtarlarıyla hasbihâl etti. 

Kaymakam Hasar veda yemeği konuşmasında, "Şirvan İlçesinin ve vatandaşlarının kendisinde ayrı bir yeri olduğunu, vatansever ve misafirperverliğini unutmayacağını, Kaymakamlık görevini icrâ ettiği süreç boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerden memnuniyet duyduğunu" dile getirdi.

Şirvan’da yaşayan vatandaşlara görev süresi boyunca layık olmaya çalıştığını dile getiren Kaymakam Hasar "Bu aziz vatan toprağında devleti en iyi şekilde temsil etme ve Şirvanlılara en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Görev sürem boyunca kimseyi İncitmedim kırmadım hiç kimseye tepeden bakmadım.
İnsani esas alan bir yönetim anlayışının gereği olarak her zaman sizlere yakın olmaya ve sizlerin sorunlarını çözme gayreti içerisinde oldum. Sadece makam kapısını değil aynı zamanda gönül kapımı da açtım ve hizmet almak için gelen vatandaşları saatlerce kapıda bekletmedim kısacası protokol kaymakamı olmama gayreti içerisinde olmaya çalıştım.
Tek gayemiz sizlerin teveccühü ve Allah rızası. Devletimize milletimize hizmet etme gayesiyle çıkmış olduğumuz bu yolda hiç şüphesiz ki makamlar baki kişiler gelip geçicidir.

Ben Şirvan da çalışmanın herkese nasip olmayacağına ve Burada çalışmanın bir şeref ve onur olduğunu asla unutmayacağım.
Ben Şirvan’ın heybetli dağlarını zamana meydan okuyan konuklarını muhteşem doğasını köylerini gönül sofrasını açan çalışkan misafirperver insanlarını bana her zaman dua eden nenelerimin, dedelerimin duaların asla unutmayacağım.

Bir yandan Şirvan dan ayrılmanın hüznünü yaşarken diğer taraftan burada kalıcı dostluklar kurmanın mutluluğu ile Şirvan’dan ayrılıyorum. Kişi sevdiğini Allah’a emanet ederse onu bir daha görmeden ölmezmiş hepiniz Allah’a emanet olun hakkınızı helal edin." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’a Belediye Başkanı Necat Cellek tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Program sonunda Kaymakam Hasar, veda yemeğine katılım sağlayan herkesle helalleşerek vedalaştı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.