Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’in Yeni Yıl Mesajı
banner229

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Cellek yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında; 2021 yılının başta Türk dünyasına, İslam alemine, ülkemize,Şirvan ilçemize ve tüm insanlığa, barış ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Cellek mesajında şu ifadelere yer verdi: Bu yıl dünyamız ve ülkemiz adına zorlu süreçlerden geçtiğimiz bir yıl oldu. 2020 yılında tüm dünyamızda ve ülkemizde toplumu umutsuzluğa sevk eden pek çok olumsuz olay yaşandı.

Özellikle koronavirüsün yayılımıyla ölümler yaşanıp, insan sağlığı tehdit altına girerken ekonomik sıkıntıların baş göstermesi ve işsizlik gibi sorunlar tüm dünyayı sardı. Bunların dışında depremler, doğal afetler, savaşlar da yaşandı. Tüm bunlara rağmen 'Bir yerde yaşam varsa orada umut her zaman vardır' diyerek 2021 yılını aydınlık umutlarla karşılıyoruz.

Bu yıl yaşanan olumsuzlukların hepsinin yeni yılda son bulmasını yürekten temenni ediyoruz. Karşıladığımız yılda, yaşamın, umudun, güzelliğin var olduğunu göstermek için daha fazla çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Hep birlikte çıktığımız bu yolda sağlam adımlarla ilerlerken sizden güç alıyoruz. Bu güç, her zaman daha ileriye götürecek azmi bize kazandırıyor. Bizim de bu yıldan beklentilerimiz arasında huzur, mutluluk ve bereket var.

Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, ilçemize yeni bir çehre kazandıracak proje ve yatırımları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz.

Bizler Şirvan Belediyesi ailesi olarak yeni yılda da söz verdiğimiz gibi siz değerli hemşerilerimizin yüzünü güldürecek çalışmaların ve projelerin içinde olacağız. Şirvan ilçemizi bir adım daha ileriye taşıyacak çalışmaların içinde bulunacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Siirt ve Şirvan halkının, mülki, askeri ve adli erkan ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm personelin, belediye meclis üyelerimizin, Şirvan Belediyesi'ne emek veren mesai arkadaşlarımızın, basın mensuplarının, sivil toplum örgütü kuruluşlarının, siyasi partilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, hizmet etmekten kıvanç ve derin bir haz duyduğum Şirvan ilçemin tüm güzide insanlarına, sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.