Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek'in Kurban Bayramı Mesajı
banner229

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Cuma günü idrak edeceğimiz mübarek Kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Cellek, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şirvan ilçemizin güzel insanları, Sevgili hemşehrilerim. Acısıyla, tatlısıyla bir Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Gün geliyor en sevdiklerimizi toprağa veriyor onun hüznü ve acısıyla kavruluyor, gün geliyor bir düğünde eğlenip oynuyoruz. Günler, haftalar, yıllar gelip geçiyor.

En önemlisi de 'Gök Kubbede hoş bir seda bırakmalı' insan. Birliğimizi, beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek için önemli bir fırsat olan Kurban Bayramı bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur.

Güçlü ve gelişmiş bir Şirvan için, Güçlü Türkiye Hedefiyle Tüm İslam Aleminin ve Şirvanlı Hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.