Bu haber kez okundu.

SIRMA AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE SAĞLIKÇILAR VE İŞDÜNYASI BİR ARAYA GELDİ
banner229

“Sırma ve Kutas Ailelerinin Mutlu Günü”
Siirtli hemşehrimiz Hedef Alliance Healthcare Kahramanmaraş Bölge Müdürü Yusuf Sırma’nın biricik kızı Sevde Sırma, İş İnsanı Kürşat Kutas’ın düğün merasiminde, siyaset, sağlık ve iş dünyası bir araya geldi.
Yusuf Sırma’nın biricik kızı Sevde Sırma, İş insanı Kürşat Kutas Kahramanmaraş’ta düzenlenen görkemli düğünle dünya evine girdi.
Kahramanmaraş’ta özel bir düğün salonunda düzenlenen düğüne, Kahramanmaraş Eczacılar odası başkanı ve yönetimi,  Eczacılar, iş insanları ve siyasiler ve binlerce davetli katıldı.
Gençlerin nikâh şahitliğini Hedef Alliance Healthcare Gaziantep Şube Müdürü İlhami Tiryaki, Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanı Murat Araz, Siirt Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras,  A&T Bank İnsan Kaynakları Müdürü Necmettin Hocaoğulları yaptı. 
Siirt’ten de yoğun bir katılımın olduğu düğün türküler, şarkılar ve halaylar eşliğinde sona erdi.
Düğün merasimi Yusuf Sırma’nın misafirlere teşekkür etmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.