Bu haber kez okundu.

SİİRT’TEN HATAY’A ŞANTİYE DESTEĞİ 
banner229

Siirt Valiliği koordinasyonunda, Siirt Belediyesi ve Siirt İl Özel İdaresi tarafından Hatay ilinde tam teşekküllü bir şantiye kuruldu.
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremin ardından Siirt Belediyesi ve İl Özel İdaresi bölgeye sevk ettiği ağır iş makinaları ve araç gereçlerle Hatay ilinde şantiye kurarak, çalışmalara başladı. 
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu koordinesinde, Belediye Başkan Yardımcısı Hifzullah Canpolat’ın sevk ve idaresinde, Siirt Belediyesi ile İl Özel İdare ekiplerince kurulan şantiye ile arama-kurtarma, enkaz kaldırma çalışmalarının yanı sıra barınmadan beslenmeye kadar pek çok alanda hizmet verecektir.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.