Bu haber kez okundu.

Siirt’te “Vekâletle Kurban Bağışı Programına” İlk Bağış Müftü Kapıcıoğlu’ndan Geldi
banner229

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban kesim Organizasyonu’na destek olmak amacıyla kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesine verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesine ilk kurban bağışını yapan İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu; ‘’Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliği ile yıllardan beri yurt içinde ve yurt dışında vekalet yoluyla kurban kesim kampanyası düzenlemektedir. Bu yılda 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla vekalet yoluyla kurban bağışı kampanyasını başlatmıştır.

Vakfımıza emanet edilen kurbanlar İslami usullere uygun şekilde kesilerek ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır.’’dedi.

Vatandaşlara Türkiye Diyanet Vakfına bağış yapmaları konusunda davette bulunan ve kurban organizasyonu hakkında bilgi veren Kapıcıoğlu; “Vekalet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler yurt içinde 1.125 Türk Lirası, yurt dışında ise 925 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını müftülükler ve din görevlileri aracılığıyla, bagis.tdv.org internet adresinden ve ‘TDV Bağış’ uygulaması üzerinden 20 Temmuz’a kadar gerçekleştirebilirler.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.