Bu haber kez okundu.

Siirt’te Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı
banner229

Siirt’te Altınoluk Turizm şirketi tarafından umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama töreni düzenlendi.

Altınoluk Turizm şirketi aracılığıyla kutsal topraklara gidecek olan umre kafilesi, Güres Caddesinde bulunan Altınoluk Turizm şirketi önünde düzenlenen törenle uğurlandı.

Cevat Ertek hocanın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ilahiler okunarak salavatların getirildiği programda konuşan Altınoluk Turizm şirket yöneticisi Suat Özyapıcı, umre seferlerine Siirt’ten yoğun ilgi gösterildiğini anlatarak, "Umre sıradan bir seyahat, gezinti olmadığı gibi manevi değerlerin artmasına vesile olan bir ibadettir.

Mukaddes topraklara genç iken gitmek ve oraların manevi duygusunu almak ziyadesiyle önemli. Bu sebeple hayatınızda dönüm noktası olmalıdır. Umre yolcularımıza Allah'tan makbul bir umre nasip etmesini ve hayırla gidip, sağ salim dönmelerini temenni ediyoruz. Ülkemiz, milletimiz ve tüm Müslüman coğrafyası için de dua edeceklerini söyledi."

Özyapıcı’nın yaptığı duanın ardından okunan ezanın ardından umre kafilesi kutsal topraklara uğurlandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.