Bu haber kez okundu.

Siirt’te Üç Zehir Taciri Tutuklandı
banner229

Baykan ilçesi Ziyaret Uygulama Noktasında durdurulan şehirlerarası bir otobüste yolcu olarak bulunan (A.S) isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, ağırlığı 3000 Gr. olan  *Metamfetamin* maddesi ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada;İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimiz genelinde uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucunda;

 Baykan ilçesi Ziyaret Uygulama Noktasında durdurulan şehirlerarası bir otobüste yolcu olarak bulunan (A.S) isimli şahsın üzerinde yapılan arama neticesinde, ağırlığı 3000 Gr. olan  *Metamfetamin* maddesi ele geçirilmiştir.

Olay ile ilgili yapılan detaylı  çalışmalar sonucunda, olayla ilişkileri tespit edilen ve uyuşturucu maddeyi batı illerine sevk etmek için temin eden (S.Y), (M.İ.P), (İ.Z) isimli şahıslar da gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan (4) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiş, (S.Y), isimli şahıs serbest bırakılmış, (A S),  (M.İ.P) ve (İ.Z) adlı şahıslar tutuklanmıştır.

Başta terör olmak üzere tüm suç örgütleri ve zehir tacirleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.