Bu haber kez okundu.

Siirt’te Satranç Coşkusu
banner229
Siirt CEDİD Derneği tarafından düzenlenen ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen "Satrancın Kalbi Siirt'te Atacak" projesi kapsamında hayata geçirilen satranç turnuvası, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.
Siirt ilinde öğrenim gören lise öğrencilerine satranç sporunu sevdirmek, gençler arasında diyalog ve hoşgörü kültürü oluşturmak ve onları zararlı alışkanlık ve çevrelerden uzak tutmak amacıyla hazırlanan "Satrancın Kalbi Siirt'te Atacak" projesi satranç turnuvası final müsabakaları, farklı liselerde okuyan 100 öğrenci arasında oynandı.
Turnuvada derece elde eden sporculara ödülleri; Siirt Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Türkiye Satranç Federasyonu Genel Sekreteri M. Sedat Fırat, İl Dernekler Müdürü Celalettin Altan, Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, TSF Siirt İl temsilcisi ve Cedid Derneği Başkanı Serdar Özyeşil, Proje Koordinatörü Sakine Narin ve kurum amirleri tarafından takdim edildi.
TSF Genel Sekreteri Fırat, turnuvanın ödül töreni için bulunduğu Siirt'te aynı zamanda, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın'ı da makamında ziyaret ederek ilde gerçekleşmesi planlanan sportif faaliyetlere ilişkin görüşme gerçekleştirdi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtSATRANÇCedid Derneği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.