Bu haber kez okundu.

Siirt’te Ramazan Ayı Öncesi İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı
banner229

Siirt’te Mart ayı ilçe müftüleri toplantısı, Şirvan İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde yapıldı.
2024 yılı Ramazan ayı öncesi İl Müftüsü Şakir Pinal’ın başkanlığında İlçe Müftüleri Toplantısı Şirvan ilçesi ev sahipliğinde  gerçekleştirildi.

İl müftülüğü ve ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak ve 2024 Yılı Ramazan ayı proje ve etkinlikleri ile ilgili bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunmak maksadıyla; İl Müftüsü Şakir Pinal’ın başkanlığında Şirvan ilçe Müftülüğünde 6 İlçe Müftüsünün katılımıyla gerçekleştirildi. 

İl Müftüsü Pinal’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, “2024 Yılı Ramazan Ayı Talimatı, 2024 Yılı Yaygın Din Eğitimi Ramazan Ayı Usul ve Esasları, 2024 Yılı Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları, Deprem Bölgesi Ramazan Ayı Din Hizmetleri Projeleri ve Uygulama Esasları, Gençlik Bilgi Yarışmaları, 2024 Yılı Hac Organizasyonu Kesin Kayıt Talimatı, Şevval Ayı Umre Turları” ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.

Diğer konu ve değerlendirmelerin görüşüldüğü toplantıda, bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.