Bu haber kez okundu.

Siirt’te ‘Önlem Al, Hayatta Kal’ Protokolü VKS Toplantısı Gerçekleştirildi
banner229

Siirt’te Güvenli Trafik, Güvenli Tarım Sempozyumu ve "Önlem Al, Hayatta Kal" işbirliği protokolünün Video Konferans Sistemi (VKS) toplantısı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı himayelerinde Jandarma Genel Komutanlığı tarafından "Önlem Al Hayatta Kal" mottosuyla 81 ilde eş zamanlı düzenlenen Güvenli Trafik, Güvenli Tarım Sempozyumu Siirt İl Jandarma Komutanlığı toplantı salonundan VKS ile katılım sağlandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Abdulhamit Mutlu, Jandarma/Emniyet Trafik ve Asayiş Birimlerinde görevli personel ile ilgili kurum amirleri katıldı.

Kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşen video konferans toplantısı; sempozyumun içeriğine uygun kısa film ve kamu spotunun izlenmesi ile başladı.

Ardından kırsal alanlar ve yollarda, kırsal alan koşulları ve tarımsal üretim faaliyetleri ile ilişkili trafik kazalarının azaltılması/önlenmesine yönelik bilimsel teknik ve uygulayıcılar düzeyinde değerlendirmeler yapılıp, çözüm önerileri geliştirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.