Bu haber kez okundu.

Siirt’te “Muhtaçlara Umut Ol” Kermesine Davet
banner229

Siirt Umut Kervanı tarafından yetim ve muhtaç aileler yararına “Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla düzenlenecek ve 4 gün devam edecek olan kermese tüm halk davet edildi.

Yaptığı yardımlarla dar gelirli ailelerin ve kimsesizlerin umudu haline gelen Siirt Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına “Muhtaçlara Umut Ol” temasıyla 4 gün sürecek kermes düzenliyor. 20-24 Ekim'de saat 10.00 ila 21.00 arasında Güres Caddesi Sancaklar Ortaokulu önünde yapılacak kermese tüm Siirtliler davet edildi.

Umut Kervanı Başkanı Ramazan Tokdemir yaptığı açıklamada, yetim ve muhtaç aileleri sevindirmek ve alım gücünün çok zorlaştığı bir dönemde böylesi bir etkinlik yaparak fakir ve muhtaçların yükünü hafifletmek istediklerini söyledi.

Kermeste yardım severlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satılacağını belirten Tokdemir, tüm hayırsever halkın davetli olduğunu kaydetti.

KRİZİN OLUŞTURDUĞU GEÇİM SIKINTISI FAKİR VE MUHTAÇLARIN SAYISINI ARTTIRDI

Kermesin bu Perşembe günü başlayıp Pazar günü sona ereceğini aktaran Tokdemir, “Bizler Siirt Umut Kervanı olarak fakir, mağdur, muhtaç ve yetim aileler için çalışmalar yapmamaktayız. Bu kermesten elde edeceğimiz geliri de yine fakir, muhtaç ve yetim aileler için kullanacağız. Özellikle ben Siirt halkına buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Özellikle krizin oluşturduğu geçim sıkıntısı fakir ve muhtaçların sayısını oldukça arttırdı.” ifadelerini kullandı.

HAYIRSEVERLERİN YEMEK, GİYİM BAĞIŞLARIYLA KATKIDA BULUNMALARINI BEKLİYORUZ

Tüm halkı kermese beklediklerini ifade eden Tokdemir, "Hayırsever olan tüm Siirt halkımıza 20-24 Ekim tarihleri saat 10.00 ila 21.00 arasında Sancaklar Ortaokulu önünde düzenleyeceğimiz kermese yemek, giyim ve benzeri bağışlarıyla ya da oraya gelerek alışverişle destekte bulunmaları çağrısında bulunuyoruz. Rabbim şimdiden katkıda bulunacak hayırseverlerden razı olsun." diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.