Bu haber kez okundu.

Siirt’te Gençlere Mesleki Eğitim Sertifikaları Dağıtıldı
banner229

Dicle Kalkınma Ajansı Avrupa Birliği Projesi olan “TRC3 Bölgesi’nde Genç İstihdamının Teşviki için Teknik Destek” projesi kapsamında üç yıllık uygulama dönemi boyunca Siirt’te verilen eğitimlerin sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Siirt Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen törenin açılış konuşmalarını Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Ahmet Alanlı, Siirt İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Sağlam, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Saraç Batur, İŞKUR’dan Abdurrahman Tuncay, Proje Takım Lideri Cleofe Guardigli ve Proje Kilit Uzmanı Asude Özsoy Giovanniello yaptı.

Projenin hizmet bileşeni kapsamında, çeşitli alanlarda düzenlenen mesleki eğitimler aracılığıyla gençlerin beceri düzeylerinin artırılması ve genç istihdamının desteklenmesi için yerel aktör ve paydaşların politika kapasitelerinin iyileştirilmesi hedeflenmektedir.

Proje kapsamında hem gençlere, kamu kurumlarına,sosyal ortaklar ve sosyal aktörler gibi yereldeki diğer paydaşlara hem de işverenlere ve işveren temsilcilerine yönelik eğitim programları yer aldı.

Siirt’teki gençlerin istihdam edilmesini kolaylaştırmak amacıyla çeşitli alanlarda gerçekleştirilen mesleki eğitimlere katılan 60 kişiye sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan çelikler 1 yıl önce

az önce bir arkadaşlar sohbet ederken konu basına geldi yorumlar hesaplarına gelmeyince yayınlamıyorlar dedi bende baktım benim yorumlarım yayınlanmıştı ama arkadaş bu haberle ilgili yolladığı yorumu yayınlamadığınızı söyledi hemde orada olmayan müdürü yazıp hemşehrimiz İRFAN bey hocanın adını neden yazmadığınızı bunuda siirtli olarak ayıp ettiğinizi hatta igeçendede erol hocaya aynı ayıbı yaptığınızı bunu hep yaptığınızı dedi benden demesi doğruysa yakışmamış doğruluk imandandır

Misafir Avatar
Ahmet öğretmen 1 yıl önce @Ercan çelikler

Sayın Ercan ÇELİKLER çok güzel bir konuya değinmişsiniz bende bu haberi okuyunca aynı duyguları taşıdım sizin editörü uyarmanıza rağmen haberin içeriğini düzeltmemesi bir art niyetmi taşıyor intibası uyandırdı ve hiç yakıştıramadım siirt basınını uzaktanda olsa takip ediyorum yahu hemşehrilerimizle övüneceğimize bize yağcılık yapmadığında onları arka plana atıyoruz başımız sıkıştığında ilk baş vurduğumuz gene hemşehrilerimiz oluyorken bu kin bu öfke niye demeden edemedim bu yorumumuda yayınlamayacaklar

Beğenmedim! (0)
Avatar
Editör 1 yıl önce

YAPILAN BÜTÜN YORUMLARIN HEPSİNE KATILIYORUM.KENDİ YAPTIĞIMIZ TAKİP ETTİĞİMİZ BİR HABER DEĞİL. DİKA TARAFINDAN BASINA GÖNDERİLEN BİR BASIN BÜLTENİDİR.TAKİPÇİLERİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU BÜTÜN YORUMLARA KATILIYORUZ. .SAYGILARIMIZLA