Bu haber kez okundu.

Siirt’te Down Sendromlu Çocuklar İçin Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi
banner229

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ dolayısıyla “Hepimiz Aynıyız +1 Farkındalık Etkinlikleri” sloganı ile Gençlik Merkezi ve spor salonlarında Masa Tenisi Turnuvası ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Down Sendormlu çocuklar aileleri ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğünce tahsis edilen araçlarla evlerinden alınarak, etkinlik alanlarına taşındı. Düzenlenen etkinliklere katılım sağlayan çocuklar ve aileleri neşeli vakit geçirmeleri sağlandı.

Müsabakalar sonrasında Down Sendoromlu çocuklar ve ailelerine yemek ikram edildi. Program sonunda çocuklar ve aileleri, evlerine güvenli bir şekilde ulaştırıldı.

‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç,  çocuklarla sohbet ederek onların her zaman destek olacaklarını belirterek, çocuklara madalya ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.