Bu haber kez okundu.

Siirt’te Deprem Durum Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
banner229

Vali Vekili Muhammed Sait Baytok başkanlığında ilgili kamu kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile 'Afet Koordinasyon Durum Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. 
Toplantıda; Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve ilimizde misafir edilen afetzedelere yapılan barınma, eğitim, sağlık, sosyal ve ekonomik yarımlar, psikosoyal destekler ile ilimizden deprem bölgesine yapılmakta olan yardımlar ve ihtiyaçların tespiti değerlendirildi.
Toplantıda, ilgili kurum müdürleri tarafından yapılan çalışmalar, bugüne kadar yapılan yardımlar, bölgeye giden personel ve ekipmanlar hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı. 
Kurum müdürlerine hitap eden Vali Vekili Baytok, deprem sonrasında geçirdiğimiz tüm süreçlerin kontrol altında ilerlediğini belirterek, devletin tüm imkân ve kabiliyetlerinin vatandaşlarımız için seferber edildiğini söyledi.
Depremin yaralarının sarılmasında Siirt halkının büyük bir dayanışma örneği sergilediğini kaydeden Baytok, ilimizde bugün itibariyle misafir ettiğimiz 2033 aile ve 6488 vatandaşlarımızın refahı ve huzuru ve her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için el birliğiyle çalışmaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Toplantıya, Belediye Başkan Yarımcısı Kadir Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Ömer Faruk Ergün, Kültür ve Turizm İl Müdürü İrfan Tekin ve ilgili kurum müdürleri katıldı. 
Toplantı, görüş ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.