Bu haber kez okundu.

Siirtliler Göz Doktoru Şaban Kılıç’ın İlimizden Ayrılmasını İstemiyor
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 6 yıldır görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr.Şaban Kılıç’ın, geçen süre zarfında il, ilçe, belde ve köylerdeki vatandaşların takdirini kazanmıştı. Hastalarını sadece muayene etmekle kalmayan doktorun yakın ilgisinden memnun olan vatandaşlar, istifanın durdurulması istiyor.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr.Şaban Kılıç’ın istifa ederek ilimizden ayrılacağı yönündeki haber vatandaşlar arasında yol açtığı büyük üzüntü devam ediyor.

Siirt’te göreve başladığı günden bu yana tedavi ettiği her vatandaşa karşı gösterdiği şefkatin yanı sıra ameliyatlardaki büyük başarısı ile gönülleri fetheden Dr.Şaban Kılıç’ın istifasının durdurulması isteniyor.

6 yıldan beri Siirt’te büyük bir başarı ile yürüten Dr. Kılıç’ın onun istifasının geri çekilmesinin sağlanması için Sağlık Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi ve Milletvekili Osman Ören ile İl Başkanı  Av.Ekrem Olgaç’a binlerce mesaj ve telefon gittiği öğrenildi.

Geçtiğimiz gün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr.Şaban Kılıç’ı hastanede ziyaret ederek, istifasını geri çekmesini isteyerek kendisine destek oldu.

Dr.Kılıç’ın Ankara da Özel bir hastane ile anlaştığı için istifa  ettiği duyumunu aldıkları belirten vatandaşlar “Siirt Dr.Kılıç gibi mesleğinde  başarılı ve insani yönden de çok üstün bir  doktoru bir daha bulamaz. Kendisi bu süre içerisinde her hastasına bir yakınıymış gibi canı gönülden davranış sergiledi.

 Bu nedenle kendisinin Siirt’te kalması için gereken her şey yapılmalıdır. Özetle Ankara başka Dr.Şaban Kılıç’ları bulabilir, ama Siirt bulamaz.” Şeklinde görüş belirttiler.

Dr. Kılıç'ın insancıl gayretleriyle tüm Siirt halkının takdirini kazandığını belirten hastaları ise, doktorun elde ettiği bu başarısındaki en büyük payın bölge şivesini kullanmayı çok iyi bilmesine bağlıyor.

Dr. Kılıç'ın konuşma tarzı ile hasta ile aradaki mesafeyi kaldırdığını savunan vatandaşlar, doktorun insanların sevgisini kazandığını ileri sürüyor.

Dr. Şaban Kılıç'ın insanların en büyük zenginliği olan güven duygusunu elde etmeyi başardığının atını çizen vatandaşlar, doktorun ilimizden ayrılmasını hiç istemiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.