Bu haber kez okundu.

Siirtli Hemşehrimiz Emekli Banka Yöneticisi Sayır, Kahramanmaraş’tan CHP Milletvekili Aday Adayı Oldu
banner229

Siirt/Pervarili hemşerimiz Banka yöneticisi ve iktisatçı Abdulbari Sayır, CHP Kahramanmaraş milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. 
Seçimler için “kader seçimi” ifadesini kullanan Sayır, 14 Mayıs’ta yapılacak 28'inci Dönem Milletvekili seçimi için 25 yıldır hizmet ettiğim Kahramanmaraş ilimizden CHP ‘den adaylık başvurusunu yaptım. Cumhuriyetimizin 100. yılında bir ve beraber olabileceğimiz, tüm sorunların altından tek yumruk olarak kalkabileceğimiz, demokrasi, ekonomik istikrar ve hukukun tesis edildiği bir Türkiye özlemiyle siyasete Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde CHP kadrolarında çalışmaktan da onur duyacağım. Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yararlımızı en kısa sürede hep birlikte saracağız.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.