Bu haber kez okundu.

Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı
banner229

Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda 24 Kasım öğretmenler günü muhteşem bir programla ve coşkuyla kutlandı.

Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunda düzenlenen kutlama programına öğrenci velileri de katılarak, .Minik öğrencilerde çok sevdikleri öğretmenlerine çiçekler verdiler.

Anaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan kutlama programı; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ve şehit öğretmenlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Daha sonra öğrenciler toplu olarak Biricik Öğretmenim ve Öğretmenim canım benim şarkılarını söylediler. Başöğretmen ve Sevgisini İsterim isimli şiirleri bölümler halinde okudular.

Daha sonra Anaokulu öğretmenleri hep birlikte Öğretmenler günü anısına pasta kestiler.

Okul Müdürü Orhan Danış,tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarken öğrencilerin verdiği çiçeklerin kendilerine verilmiş en büyük ve en güzel hediye olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.