Bu haber kez okundu.

Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesinden Anlamlı Bir Hizmet Daha
banner229

Başkanlığını Adnan Öktüren’in yaptığı Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesi, Diyarbakır Kadın Kapalı Cezaevi’n deki kimsesiz ve dışarıdan hiç bir şekilde nakdi yardım alamayan 20 kadın mahkuma kurban bayramı öncesi biner lira yardımda bulundu.

Bundan bir müddet önce de, kadın mahkumlara 200 adet eşofman ve 50 takım kız çocuğu giysisi temininde bulunan başkan Öktüren;“Bilindiği üzere, dinî, sosyal ve ekonomik hayatın ayrılmaz parçası olan vakıflar vasıtasıyla pek çok sosyo-ekonomik ve kültürel faaliyet gerçekleştirmekte.
Adnan Öktüren yaptığı açıklamada; Siirt Vakfı Diyarbakır Şubesi olarak bizlerin de, vakfımızın geniş yardım yelpazesine bir yenisini ekleyerek, kimsesi olmayan kader kurbanlarına bir nebze olsun katkı sağlamakla önemli bir hizmeti ifa ettiğimize inanıyorum.

İmkanlarımız elverdikçe kimsesiz kadın mahkumlara ayni ve nakdi katkı sağlamaya çalışacağız. Gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu ilgililerden öğrendiğimiz kimsesiz kader kurbanlarına, duyarlı ve hayırsever insanlarımızın yardım etmeleri için buradan çağrıda bulunuyorum” şeklinde duygularını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.