Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrencilerinin Büyük Başarısı
banner229

Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri TÜBİTAK 2209-A  BİDEB’te başarısını arttırarak önemli çalışmalara imza attı.
2023 YILI 1. DÖNEM 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’nda 16 adet proje önerisi desteklenmeye layık görülmüş olup, 16 proje önerisi içinden 14 proje önerisinin sahibi olan Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi TÜBİTAK 2209-A  BİDEB’te başarısını arttırarak önemli çalışmalara imza attı.

Konuyla ilgili Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak yaptığı açıklamada; “Önceki dönemlerde başlayan öğrenci projeleri başarılarının katlanarak artması Üniversitemiz ve fakültemiz adına mutluluk vericidir.

Değerli danışman hocalarımızın kıymetli bilgi ve tecrübeleri ile çalışkan ve başarılı öğrencilerimizin önemli sonuçlar elde edeceği, bilimsel ve akademik platformda uzmanlık alanları içinde literatürde yer bulacağı çalışmalarına imkân veren bu destek sonraki dönemlerde yapılacak başvurularda da öğrencilerimize feyz olacaktır.
Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin başarılarının daim olmasını diler, tebrik ederiz.izlere bu mutluluğu yaşatan öğrenci ve öğretim elemanlarımızın başarılarının daim olmasını diler, tebrik ederiz." İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.