Bu haber kez okundu.

Siirt Umut Kervanı Başkanı Tokdemir, Yardım Çağrısında Bulunurken Gözyaşlarını Tutamadı
banner229

​​Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen iller için herkesi yardım seferberliğine davet eden Siirt Umut Kervanı Başkanı Ramazan Tokdemir, Hep beraber kardeşlerimize umut elimizi uzatalım çağrısında bulundu.
Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle birçok ilden yardım ve destekler sürüyor.
Yaşanan depremlerin ardından depremzedelere ulaştırılmak üzere Siirt Umut Kervanı da yardım kampanyası başlattı.
Yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden Siirt Umut Kervanı, içinde battaniye, çadır, soba, giyim ve birçok ev eşyasının bulunduğu iki transit yüklü eşyayı Batman’da bekleyen yardım TIR’ına yetiştirmek üzere yola çıktı.
Depremin yaşandığı andan itibaren çalışmalara başladıklarını söyleyen Siirt Umut Kervanı Başkanı Ramazan Tokdemir, deprem zedelerin ihtiyaçlarını anlatırken boğazı düğümlendi ve gözyaşlarına hâkim olamadı.
Depremin olduğu ilk günden itibaren bir seferberlik başlattık
Deprem bölgesinde bulunan mağdur vatandaşlara desteklerinin devam etmesi için hayırseverlere çağrıda bulunan Tokdemir, “Siirt Umut Kervanı Vakfı olarak depremin olduğu ilk günden itibaren bir seferberlik başlattık.

Yardım toplama çalışmaları çok güzel gidiyor lakin gelen haberle çok acı verici, depremzedelerin özellikle su, sıcak yemek, ekmek, giyim, gıda gibi birçok ihtiyaç bulunmaktadır. Biz de buradan hayırseverlere çağrıda bulunarak diyoruz ki ‘bundan sonra da yardımlar devam edecek’ bir yaşlı amcamızın elinde sadece bir bisküvi gördüm ve içim parçalandı.” şeklinde üzüntüsünü dile getirdi. 
Batman’da Bekleyen 5 TIR’ın Siirt’ten gelecek yardım malzemelerini beklediğini ifade eden Tokdemir, gıda, su, giyecek, çocuk bezi gibi acil ihtiyaçları yolladıklarını ve hayırseverlerin yardım faaliyetlerine daha fazla katkı sağlamaları çağrısında bulundu. (İLKHA)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.