Bu haber kez okundu.

Siirt Ülkü Ocaklarından, Vali Hacıbektaşoğlu’na Ziyaret
banner229

Siirt Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanı Kadir Ekin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali, Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti.

Vali Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret eden Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanı Kadir Ekin ve yönetimi, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘ODAK2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı’nı Vali Hacıbektaşoğlu’na takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, Ekin ve yönetimine teşekkür etti.

ODAK2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ile ilgili Siirt Ülkü Ocaklarından şu bilgiler paylaşıldı:

EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Kadir Ekin: “Yapay Zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen odak2023 yazılımı gençlerde büyük rağbet görüyor”

Ülkü Ocakları tarafından Yapay Zekâ teknolojisi kullanılarak geliştirilen ODAK2023 yazılımı; Türk gençliğinin daha hızlı okuması, okuduğunu daha iyi anlaması ve odaklanması için hazırlanmıştır.

Anlama, hızlanma ve odaklanma kapsamlı Odak 2023 eğitim seti, dakikada kaç kelime okuduğunuzu, okuduğunuz metni anlama oranını ölçmeyi sağlayan bir eğitim içerikli bir uygulamadır.

Yapay zekâ teknolojisiyle geliştirilen, anlayarak hızlı okuma program yazılımı ile ilgili bilgi veren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Kadir Ekin, Kitap okuma oranın düşük olmasının en önemli sebebinin zaman ve odaklanma sorunudur. Bu sorunun çözümüne anlayarak hızlı okumaya katkı sunacak yapay zekâ destekli "Odak 2023" eğitim setini Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Türk Gençliğinin hizmetine sunuyoruz.

Gençlerimiz, ODAK2023 yazılımının başlangıç aşaması olan anlayarak hızlı okuma testine odak2023.com adresinden ulaşabileceğini hatırlatan Ekin, Uzman kadrolar tarafından hazırlanan metinler ile odaklanma ve hızlanma becerilerini kazandırmasının veya geliştirmesinin yanı sıra Türk kültürünü, fikir sistemini ve tarihini de daha yakından tanıma fırsatı sunulmaktadır. “ dedi.

Ekin, hızlı okuma yazılımı Odak2023 eğitim setinin, Türkiye genelinde 10 bin adet ücretsiz dağıtıldığını sözlerine ekledi.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.