Bu haber kez okundu.

Siirt TSO’da Kobi Destekleri Anlatıldı
banner229

KOSGEB Siirt İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya oda yönetim kurulu üyeleri, oda meclis üyeleri ve firma temsilcileri katıldı.

KOSGEB’in KOBİ ve küçük işletmelere verdiği destekler düzenlenen bir toplantıda tüccar ve sanayicilere anlatıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile KOSGEB İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği toplantıda konuşan Siirt TSO Başkan Yardımcısı Abdülkadir Demirhan odanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek“Biz her zaman tüccarlarımızın yanındayız. Kapımız her zaman açık. Her türlü sorununuzun çözümü konusunda yardımcı olmaya hazırız. Bize her zaman gelebilirsiniz.” Dedi.

Demirhan, düzenledikleri benzer bilgilendirme toplantılara üyelerin ilgi göstermelerini ve katılım sağlamalarını istedi.

Kurum olarak verdikleri anlatan KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç, verdiği destekleri anlatarak , tüccarları bu desteklerinden yararlanmaya davet etti.

Erkılıç “ On yıldan beri Siirt’te hizmet veriyoruz. Amacımız daha çok kişinin desteklerimizden yararlanmalarını sağlamaktır.” Dedi. Toplantıda daha sonra katılımcıların anlatılan konularla ilgili soruları cevaplandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.