Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Kadın Girişimciler ve  Genç Girişimciler Başkanları “Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü” Ödül Törenine Katıldı
banner229

19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günün'de Ankara’da Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Ödül Töreni düzenlendi.

TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirilen törene TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklooğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, TOBB Siirt Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Meltem Gelgen ile TOBB Siirt Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Yafez Turhan,  ve 81 İlin Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri katılım sağladı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu.

Cumhuriyetin 100’üncü yılına denk gelmesi ile de ayrı bir anlam kazanan ve ‘Kadın istihdamını en fazla artıran şirketler’ ile ‘Girişimci kadın gücü’ ana başlıkları altında gerçekleştirilen törende; kadın istihdamını en çok artıran şirket ödülünü Gürmen Giyim Sanayi AŞ alırken; en çevre dostu Burpol Polimer Plastik AŞ, en çok dijitalleşen Elman Otomasyon Sistemleri Ltd Şti, ihracatını en çok artıranlar ise Ak Celep Ltd Şti ile Umdasch Madosan Raf Sistemleri AŞ firmaları oldu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.