Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan Yeni Yıl Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, yayımladığı yeni yıl mesajında 2021’in insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik ve huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.

Başkan Kuzu mesajında, dünya ve Türkiye için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, sevinçlerin, mutlulukların ve ümitlerin yeniden yeşereceği yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şu duygulara yer verdi, “Odamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir.

Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Siirt’in kalkınma yolculuğuna destek vereceğiz. Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede Siirt’imiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik.

2021 yılında da bütün enerjimizle yeni projeler üretmek, güzel şehrimizi özlemini duyduğumuz zirvelere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu ideallerimiz çerçevesinde başta üyelerimiz olmak üzere Siirtli hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2021 yılının öncelikle sağlık açısından daha güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alaatın yeşilfidan 3 yıl önce

sayın abem senın ve aylenın yeni yılını canı gonulden kutluyoruz Allah yar ve yardımcın olsun siirt senınle gurur duyuyor Allah sızlerı korusun