Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan Teşekkür Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, seçimlerinde oy kullanan ve kullanamayan tüm oda üyelerine teşekkür etti.

Başkan Kuzu; Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Siirt İş Dünyasının ticaretten daha fazla pay alan, bölgesinde ekonomik oluşumları kendi yararı doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir vizyonla yolumuza devam edeceğiz. 

Kurum olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızı; ekonomik ve ticari hayatın her yönüyle geliştirilmesini desteklemek gayesiyle yürütmek en öncelikli görevimizdir.

Bu anlayış ve duygularla; seçim sürecimiz boyunca bizlerin yanında olan ve seçimlerimizin sağlıklı bir şekilde neticelenmesi için katkı veren tüm üyelerimize; İlimizdeki yerel ve ulusal basın yayın kuruluşları ve temsilcilerine, şahsıma güvenerek benim ve ekibimin yanında olan dostlarıma ve arkadaşlarıma, sonsuz şükranlarımı iletiyor; Siirt halkına ve İlimiz iş dünyasına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.