Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu TOBB Genel Kuruluna Katıldı
banner229

TOBB 76-77. Genel Kurul Toplantısı, 365 oda ve borsadan genel kurul delegelerinin katılımıyla elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Genel kurula Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’da  katıldı.

Genel kurul İle ilgili değerlendirme de  bulunan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, "TOBB, Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında camiamızı ve ülke ekonomimizi ilgilendiren her konuda, ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak gerekli teşebbüslerde bulunarak sorunların devamlı takipçisi olmuştur.

Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler ve camiamızdaki hassasiyetlerden ötürü bu yıl genel kurulumuzu elektronik ortamda gerçekleştirdik. Bu zorlu dönemde üyelerimizin ve iş dünyasının sorunlarına çözüm olma noktasında her zaman gerekli hassasiyeti gösterdik.

Bu yolda bize öncü olan ve iş dünyası için gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızın önderliğinde üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. 

Bu vesile ile genel kurulumuzda alınan kararların ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.