Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkan Vekili Çalapkulu’dan AK Parti İl Başkanlığı Görevine Atanan Özturan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Siirt İl Başkanlığına atanan Av.Bahri Caner Özturan’a  ve Kadın Kolları Başkanlığına atanan Av. Betül Tuğba Mavi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Siirt  İl Başkanı Av.Bahri Caner Özturan da, iyi dilek ve temennilerden ötürü Siirt TSO Başkan Vekili Çalapkulu ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Av.Bahri Caner Özturan’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu,  Siirt’in ekonomisi için el ele vererek çalışacaklarını söyleyerek, ortak akıl düşüncesi ile hareket edeceklerini belirtip, önemli olanın Siirt’e hizmet getirmek olduğunun altını çizerek, İl Başkanı Özturan'a başarılar diledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu  ve beraberindekiler AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanlığına atanan Av.Betül Tuğba Mavi’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerde Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu’na; Siirt TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ömer Özer, 6. Meslek Komitesi Üyesi Faris Akgül ve beraberindekiler eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.