Bu haber kez okundu.

Siirt'te Vatandaşlar Mezarlık Ziyaretinde Biden ve Netanyahu'yu Taşladı
banner229

Kurban Bayramı nedeniyle mezarlıklara yoğun ziyaretçi akınına sahne olurken, Amerika ve İsrail, Algül Mahallesinde bulunan Şeyh Musa Mezarliği önünde ilginç bir şekilde protesto edildi.
İşgal rejiminin Gazze’de saldırıları devam ederken, İslam Alemi buruk bir şekilde Kurban Bayramı’nı idrak ediyor.

HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığı Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için farkındalık eylemi yaptı. Bayram namazından sonra  mezarlık ziyaretleri yoğun bir şekilde yapılırken HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığı farklı bir eylem gerçekleştirdi.

Siirt Algül mahallesinde bulunan Şeyh Musa mezarlığına giden ziyaretçiler ilginç bir eylemle karşılaştılar. Mezarlık kapısına asılan naylon bir pankart üzerin terör devletleri İsrail ve ABD liderleri Biden ve  Netanyahu’nun olduğu naylon pankartı taşlayarak, Gazze’yi bayramda da unutturmadı.

Hacı adaylarının Mina’da şeytan taşlamasına atıf yapılan etkinlikte, “Büyük şeytan Amerika ve yavru şeytan israili taşlıyoruz” yazılı pankart açıldı

Gelen ziyaretçilerin bir kısmı kovada bulunan taşlardan yedi taş alarak pankarta fırlattılar. Kimileri de ayakkabı fırlatma ve tükürmeyle Tepkilerini ortaya koydular.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.