Bu haber kez okundu.

Siirt'te Psikolojik Danışmanlara "Çocuklarda İhmal ve İstismar" Eğitimi Verildi
banner229

İlimiz okullarında görev yapan psikolojik danışmanlara, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dr. Bülent Tansel tarafından "Çocuklarda İhmal ve İstismar" konulu eğitim verildi.

Duygusal ve fiziksel ihmal, cinsel istismar ile çocukların nerelerde karşılaşacağı ve belirtilerinin neler olduğu psikolojik danışmanlara,  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dr. Bülent Tansel, tarafından kapsamlı bir şekilde anlatıldı.

Artan teknoloji bağımlılığıyla çocukların daha kolay tehdit edilmesi, pedofili kişilerin çok rahat saklanmasıyla siber istismarın yaygınlaştığı, sanal istismar, cinsel istismar ve çeşitlerinden bahseden Dr. Bülent Tansel, "Duygusal ihmal ve istismar en az fiziksel istismar kadar zarar vericidir" diyerek sözlerini tamamladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, eğitimleri veren Dr. Bülent Tansel'e katkılarından teşekkür etti.

Oldukça verimli geçen eğitimlerin beş gün süreceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.