Bu haber kez okundu.

Siirt'te Polis, Pazar Esnafını Dolandırıcılık ve Sahte Paraya Karşı Uyardı
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, semt pazarındaki esnafları ve vatandaşları sahte para ve dolandırıcılığa karşı uyardı.

Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce; vatandaşların yoğun olduğu semt pazarında, pazarcı esnafını ve vatandaşları, parada sahtecilik ve iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtı.

Pazarcı Esnafı, "Uyarılardan çok memnunuz, çok güzel. Böyle olaylar başımıza çok geliyor. Ayda bir tane mutlaka sahte para geliyor. Biz de mağdur kalıyoruz ama yapacak bir şey yok. Dikkatli olmaya çalışıyoruz ama işimiz yoğun olduğu için arada sıkıştırıyorlar" dedi.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar, "Uyarılara uymak zorundayız, çok güzel bilgilendirdiler. Bu tarz olaylara hiç maruz kalmadım, kalmak da istemem." diye konuştu.

Alışveriş yapan başka bir vatandaş ise, "Uyarılardan çok memnun kaldım. Allah polisimizi başımızdan eksik etmesin" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.