Bu haber kez okundu.

Siirt'te Kütüphaneler Arası İkinci Dönem Eşgüdüm Toplantısı Düzenlendi
banner229

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde kütüphaneler arası iletişim ve iş birliğinin sağlanması ve sorunlarının yerelinde belirlenip tespit edilmesi amacıyla kütüphaneler arası 2022 yılının ikinci dönem eşgüdüm toplantısı düzenlendi.
İl Müdürlüğünde yapılan toplantıda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan TEKİN, İl ve ilçelerdeki halkın kütüphanelerden maksimum düzeyde faydalanması için gerekli çalışmalar hızla devam ettiğini dile getirdi. Toplantıda halk kütüphanelerimizin sorunları masaya yatırıldı. TEKİN sorunların çözümü noktasında çalışmaların hızla devam ettiğini, daha iyi projelerle Siirt ilimize kütüphane hizmetlerinin artırılması için çalışmalar yapıldığını " belirtti.
Toplantı, İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Tekin başkanlığında, İl Müdür Yardımcısı M. Rauf DANIŞ, İl Müdür Yardımcısı Barış KEZER, Şube Müdürü Burhan KILIÇVURAN, İl Halk Kütüphane Müdür V. Ayşegül ÇAYIR’ın ve İlçe Halk Kütüphaneleri sorumluların katılımıyla, il sınırları içindeki kütüphanelerimizin bina onarımları, malzeme durumu, materyal alımı, teknik hizmetleri, ortak kültürel etkinlikler vb. konular gündeme alınarak görüşüldü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
süleyman 1 yıl önce

Remzi uslu müdür aranıyor onun dönemi kurumda yükseliş dönemiydi